Få hjälp med att låna pengar tryggt och smart

Den här artikeln är en annons.

Att låna pengar är inte alltid helt enkelt och för många kan det upplevas krångligt och överväldigande. Vi på Lånium har därför valt att erbjuda kostnadsfri hjälp så att alla ska få samma möjlighet till att låna pengar snabbt och enkelt.

Lånium är i grund och botten en jämförelsesajt för lån som helt enkelt jämför och recenserar olika lånetyper och långivare. Dessa lån sammanställs sedan i listor så att du som besökare ska kunna jämföra och hitta de lån som passar dig snabbt och enkelt.

I dagsläget jämför vi över 35 långivare och allt ifrån smslån till privatlån och bolån. Alla långivare är opartiskt recenserade och vi går igenom både för- och nackdelar så att du ska få en realistisk bild av vad långivaren har att erbjuda. Så oavsett om du vill jämföra lån utan säkerhet eller behöver ett smslån utan UC går det hitta det hos oss, snabbt och enkelt.

Alla långivare står under Finansinspektionens tillsyn

En väldigt vanlig oro för många när de letar efter lån online är oseriösa långivare som inte följer de regler och krav som finns. För några år sedan var det inte helt ovanligt att med jämna mellanrum stöta på en långivare som inte hade rent mjöl i påsen men idag är dessa nästan helt borta från marknaden.

På Lånium listar vi endast seriösa långivare som följer god sed vid kreditgivning. Vi går själva igenom och granskar alla långivare som vi väljer att visa på vår sajt. Bland annat måste de stå under Finansinspektionens tillsyn och redovisa sina kreditvillkor på ett tydligt och tillfredsställande tillvägagångssätt för att vi ska ta med dem i våra lånelistor.

VI lägger ned stora mängder tid på att hålla både ett och två ögon på alla långivare som vi listar och nya som vi eventuellt lägger till på sajten. Det ska aldrig finnas någon tvekan om de långivare vi listar är pålitliga eller ej.

Stor mängd information om allt som berör lån och ekonomi

På Lånium finns det även en sektion som kallas för “Akademin”. I Akademin hittar du över 35 olika guider och artiklar där vi bland annat går igenom 30 spartips för ett lyckat sparande, hur man skaffar BankID och mycket, mycket mer.

Även om våra lånelistor ger en tydlig överblick och banar väg för snabba och enkla jämförelser är det inte alltid att det räcker hela vägen fram till ett lyckat låntagande. Det kan också vara bra att ha koll på viktiga begrepp när man lånar pengar och förstå vad de olika räntorna och kostnaderna betyder, har man det ger man sig själv goda förutsättningar för ett lyckat låntagande till en kostnad som man klarar av och förväntar sig betala för det lån man ansökt om.