Integritet

Läs mer om den integritetspolicy som gäller för En Passiv Inkomst.

Insamling av personuppgifter

Informationen som samlas in från kontaktformuläret på webbplatsen (enpassivinkomst.se) sparas i syfte att besvara din fråga och förbättra webbplatsen. Informationen som samlas in är den du anger; din e-post, ditt namn samt meddelandet som du skickar till mig. Därtill sparas IP-adressen som används, för att kunna blockera eventuellt spam.

Annonsering

På webbplatsen används Google AdSense för annonser. Mina läsare kan välja sin egen spårningsnivå för annonserna genom att klicka på informationsknappen vid intressebaserad annonsering.

Statistik

Google Analytics används för att samla in statistik om besökare på webbplatsen. Detta gör det möjligt att se hur webbplatsen används och för att se vad som kan göras för att förbättra på webbplatsen. Information så som geografisk plats, typ av enhet, upplösning, längd på besöket, vilka sidor som besöks sparas av Google för att ge mig en bättre bild av vilket innehåll som uppskattas mest.

Kontakt

Om du har några frågor eller funderingar om denna integritetspolicy, kontakt är alltid välkommet. Du kan nå mig via kontaktformuläret.