Kategori: Livet


Rekordmånga uppsägningar

Publicerat den

Det fortsätter att hagla in varsel från både gigantiska och små företag efter att den globala ekonomin bromsat in fullständigt på grund av rädslan för coronaviruset.

Läs inlägget

Vad ger dig energi?

Publicerat den

Det mörka halvåret är över, och var dag som går leder till mer ljus de kommande veckorna — men hur ska man egentligen hålla energinivåerna uppe i vardagen?

Läs inlägget

Behandla svettningar med miraDry

Publicerat den

För personer som lider av sjukdomen hyperhidros, vilket på ren svenska innebär överdrivna svettningar, finns en behandling som kallas miraDry — och jag har provat den. Här är mina erfarenheter.

Läs inlägget

Tack för 2019!

Publicerat den

Efter bloggens första år är jag både överväldigad och tacksam över alla kommentarer och meddelanden från alla er läsare.

Läs inlägget

Budget för hushåll med fyra barn

Publicerat den

Här kommer en genomgång av alla våra återkommande utgifter i hushållet, som består av två vuxna samt fyra barn i åldrarna 2-8 år. Det är inte en speciellt sparsam budget, men den är realistisk — så håll till godo!

Läs inlägget

Att tjäna eller spara pengar

Publicerat den

Om du får köpa en vara för ett mindre belopp än det ursprungliga priset, har du då sparat eller tjänat pengar? En enkel fråga tycker jag, men min bättre hälft vägrar bry sig.

Läs inlägget