Kategori: Livet


Årets fattigaste månad?

Publicerat den

Under den första månaden på året har svenskarna som minst pengar — men varför då? Låt oss lyfta på locket som ligger över svenskarnas privatekonomi.

Läs inlägget

Vad är livsstilsinflation?

Publicerat den

Ju längre man kommer i karriären och börjar tjäna mer och mer pengar, desto lättare blir det att råka hamna i livsstilsinflation — ett bottenlöst hål av utgifter och stress. Så här undviker du fällan.

Läs inlägget

Livet under Covid-19

Publicerat den

Förändringar i vår livssituation innebär mer fokus på familjen och mindre fokus på bloggen i närtid. Anledningen är — precis som för många andra — pandemin och spridningen av coronaviruset.

Läs inlägget

Rekordmånga uppsägningar

Publicerat den

Det fortsätter att hagla in varsel från både gigantiska och små företag efter att den globala ekonomin bromsat in fullständigt på grund av rädslan för coronaviruset.

Läs inlägget

Vad ger dig energi?

Publicerat den

Det mörka halvåret är över, och var dag som går leder till mer ljus de kommande veckorna — men hur ska man egentligen hålla energinivåerna uppe i vardagen?

Läs inlägget

Behandla svettningar med miraDry

Publicerat den

För personer som lider av sjukdomen hyperhidros, vilket på ren svenska innebär överdrivna svettningar, finns en behandling som kallas miraDry — och jag har provat den. Här är mina erfarenheter.

Läs inlägget