Realty Income höjer utdelningen

Den senaste utdelningshöjningen från Realty Income är deras 102 höjning i rad.

Månadsutdelaren Realty Income har blivit enormt populär på senare tid, och det är inte helt utan anledning; de har bra resultat, en hygglig direktavkastning och visar gång på gång att de har både förnuftet och känslan att driva den här typen av bolag på ett storskaligt sätt.

Realty Income fokuserar på att välja ut stabila kunder som kan vara hyresgäster över lång tid, och ansvarar själva inte för någonting förutom huskroppen — kunden själv står för allt annat.

Höjning av utdelningen

Bolagets 102 utdelningshöjning är till 0,2265 USD från tidigare 0,226 USD, vilket motsvarar en höjning på blygsamma 0,22 %.

Även om höjningen är lite väl låg är det ganska underhållande att se hur de kämpar för att vara nummer ett som precis det deras slogan säger; The Monthly Dividend Company.

Höjningen är dock i linje med deras traditionella mindre höjningar, där de var tredje månad höjer med ungefär 0,23 % — därutöver höjer de med ungefär 2-3 % i februari varje år.

Realty Income är fortfarande mitt största innehav, och även om jag inte längre köper några nya aktier i bolaget på grund av att de gått upp så pass mycket har jag inga planer på att sälja dem.

Detaljer

  • Namn: Realty Income REIT
  • ISIN: US7561091049
  • Senaste kurs: 72,94 USD
  • Utdelning: 2,718 USD
  • Utdelning per månad: 0,2265 USD
  • Direktavkastning: 3,73 %

Relaterade värdepapper

De värdepapper som nämns i artikeln finns sammanställda här nedanför, tillsammans med aktuell ticker och flagga för noteringen.

Värdepapper Ticker
 Realty Income REITO

Investeringar innebär alltid en risk eftersom dina pengar både kan öka och minska i värde. Innehållet på denna blogg ska inte ses som finansiell rådgivning. Jag skriver om de värdepapper och investeringar jag själv är intresserad av, och alla bör göra sin egen analys innan eventuellt köp.


Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Fält markerade med * är obligatoriska.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.