Axfood inleder samarbete med Onlinepizza

Axfood utökar sin kundbas med den svenska pizzaleverantören.

Axfood låter meddela att man inlett ett samarbetsavtal mellan Axfood Snabbgross AB och Delivery Hero Sweden AB, som bland annat äger tjänsten Onlinepizza.

Axfood Snabbgross är Sveriges största företagsgrossist, och Onlinepizza är dessutom Sveriges största matleverantör. Avtalet innebär att restaurangerna som är anslutna till Onlinepizza kommer göra råvaruinköp via Axfood — något som ger dem bättre erbjudanden samtidigt som deras kassaflöde stärks ytterligare.

Jag har själv använt Onlinepizza för ganska många år sedan — innan de köptes upp — och konceptet är verkligen framtiden. Att de börjar samarbeta med Axfood tycker jag är ett mycket bra beslut för båda parter.

Relaterade värdepapper

De värdepapper som nämns i artikeln finns sammanställda här nedanför, tillsammans med aktuell ticker och flagga för noteringen.

Värdepapper Ticker
 AxfoodAXFO

Investeringar innebär alltid en risk eftersom dina pengar både kan öka och minska i värde. Innehållet på denna blogg ska inte ses som finansiell rådgivning. Jag skriver om de värdepapper och investeringar jag själv är intresserad av, och alla bör göra sin egen analys innan eventuellt köp.


Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Fält markerade med * är obligatoriska.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.