Disney visar upp nya Star Wars-serien

Storsatsningen The Mandalorian banar väg för nya streamingtjänsten från Disney, som slår upp dörrarna i november.

Det har dykt upp en trailer på YouTube, på kommande serien The Mandalorian, som handlar om en prisjägare i Star Wars-universumet, liknande Boba Fett.

När jag såg trailern kunde jag inte riktigt förstå att det rörde sig om en TV-serie, eftersom allt ser så makalöst bra ut.

Se trailern

Om ni har en och en halv minut över rekommenderar jag er verkligen att ta en titt, vilket ni kan göra här nedanför:

Om det här är den kvalitet som de egenproducerade serierna kommer ha på kommande Disney+, då är jag ombord — utan tvekan.

Äger aktier

Som aktieägare i Disney blir man lite extra glad, eftersom det är så fruktansvärt tydligt att de vet vad de håller på med, samtidigt som deras marknadsposition är i det närmaste ofattbar.

Jag hoppas att ledningen på Netflix svettas, för det här ser inte bra ut för dem alls — tvärtom har de lanserat flopp efter flopp de senaste åren, och den framgång bolagets serier fick i början är som bortblåst.

Öppnar i november

Den 12 november 2019 smäller det — då öppnar Disney+ med allt sitt exklusiva innehåll, inklusive The Mandalorian. Jag kommer sitta bänkad.

Relaterade värdepapper

De värdepapper som nämns i artikeln finns sammanställda här nedanför, tillsammans med aktuell ticker och flagga för noteringen.

Värdepapper Ticker
 Walt Disney CoDIS
 Netflix IncNFLX

Investeringar innebär alltid en risk eftersom dina pengar både kan öka och minska i värde. Innehållet på denna blogg ska inte ses som finansiell rådgivning. Jag skriver om de värdepapper och investeringar jag själv är intresserad av, och alla bör göra sin egen analys innan eventuellt köp.


Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Fält markerade med * är obligatoriska.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.