Idag handlas ETF utan courtage hos Nordnet

Den magiska dagen är här — nu handlas börshandlade fonder utan courtage hos Nordnet.

Jag vill påminna om att nätmäklaren Nordnet erbjuder ETF-handel med gratis courtage i och med deras tjänst Månadsspar ETF.

Produkten är ett månadssparande där du som kund helt enkelt väljer vilka bestämmer vilka börshandlade fonder du vill köpa, hur de ska fördelas och vilken summa som ska handlas för. I sortimentet finns populära börshandlade fonder som Xact Norden Högutdelande och Xact Svenska Småbolag.

Den femte varje månad genomför sedan Nordnet ordrarna som du har lagt in i ditt månadssparande, och fördelen är alltså att du inte betalar något courtage överhuvudtaget.

Jag använder Månadsspar ETF för att fylla på med Xact Norden Högutdelande i min portfölj, något jag gör varje månad i ur och skur, för att få en stabil grund i portföljen.

Relaterade värdepapper

De värdepapper som nämns i artikeln finns sammanställda här nedanför, tillsammans med aktuell ticker och flagga för noteringen.

Värdepapper Ticker
 Xact Norden HögutdelandeXACTHDIV
 Xact Svenska Småbolag UCITS ETFXACT Smabolag

Investeringar innebär alltid en risk eftersom dina pengar både kan öka och minska i värde. Innehållet på denna blogg ska inte ses som finansiell rådgivning. Jag skriver om de värdepapper och investeringar jag själv är intresserad av, och alla bör göra sin egen analys innan eventuellt köp.


Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Fält markerade med * är obligatoriska.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.