Ny trailer till Star Wars: The Rise of Skywalker

Den sista filmen i den "nya" Star Wars-trilogin kommer i december, men idag släpps den sista trailern — och biljetterna.

Det verkar som att ingen kan stå emot när Disney investerar i sina varumärken. Den nya Star Wars-filmen har fått sin sista trailer idag och även jag — som inte ens är ett Star Wars-fan — blir riktigt exalterad.

Det känns som att köpet från Lucasfilm, där man betalade 4 miljarder USD år 2012, var alldeles för lågt så här i backspegeln. Disney tjänade in alla dessa pengar redan 2018, och alla framtida intäkter från varumärkena är därmed deras egna.

Trailer

Trailern till The Rise of Skywalker kan ni se här:

Hela filmen verkar så förvånansvärt bra sammansatt att jag inte kan göra annat än att lyfta på hatten och tacka. Det känns fint att vara delägare i Disney en dag som denna, absolut.

För de som vill se filmen släpps biljetterna här i Sverige idag, och filmen har sedan svensk biopremiär den 19 december.

Mer framöver

Star Wars dör inte ut efter den här filmen — tvärtom; den kommande streamingtjänsten Disney+ kommer exempelvis få serien The Mandalorian, som handlar om prisjägarna i filmuniversumet.

Relaterade värdepapper

De värdepapper som nämns i artikeln finns sammanställda här nedanför, tillsammans med aktuell ticker och flagga för noteringen.

Värdepapper Ticker
 Walt Disney CoDIS

Investeringar innebär alltid en risk eftersom dina pengar både kan öka och minska i värde. Innehållet på denna blogg ska inte ses som finansiell rådgivning. Jag skriver om de värdepapper och investeringar jag själv är intresserad av, och alla bör göra sin egen analys innan eventuellt köp.


Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Fält markerade med * är obligatoriska.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.