Realty Income höjer utdelningen

Månadsutdelaren Realty Income (O) höjer utdelningen för 84:e kvartalet i rad.

Realty Income meddelar att de höjer utdelningen för 84:e kvartalet i rad, vilket även kan översättas till 25 år av höjda utdelningar. Smått otroligt, speciellt med tanke på att perioden innefattar finanskrisen 2008.

Utdelningen höjs från 0,2200 USD till 0,2205 USD — kan kanske kännas som en liten höjning, men det är inte deras enda under de senaste 12 månaderna. Räknar man ihop dem landar man på 3,75% i utdelningshöjning.

Fakta

  • Aktie: Realty Income
  • Ticker: O
  • Börs: NYSE
  • Senaste pris: 57,28 USD

Realty Income råkar för tillfället vara mitt största innehav på 26%, vilket egentligen är för högt. Men sånt är livet ibland — förhoppningsvis dyker det upp tillfällen i närtid att vikta om portföljen mot andra innehav.

Relaterade värdepapper

De värdepapper som nämns i artikeln finns sammanställda här nedanför, tillsammans med aktuell ticker och flagga för noteringen.

Värdepapper Ticker
 Realty Income REITO

Investeringar innebär alltid en risk eftersom dina pengar både kan öka och minska i värde. Innehållet på denna blogg ska inte ses som finansiell rådgivning. Jag skriver om de värdepapper och investeringar jag själv är intresserad av, och alla bör göra sin egen analys innan eventuellt köp.


Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Fält markerade med * är obligatoriska.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.