Storytel levererar!

I flera veckor har jag gnällt på Storytel, men nu är det slut med det — läsplattan är äntligen här!

Tro det eller ej, men läsplattan från Storytel har dykt upp! Det krävdes bara nästan daglig kontakt med kundtjänst för att de skulle gnälla på PostNord, som enligt uppgift struntade i att hämta leveranserna (?).

Hur som helst — äntligen är leveransproblemen bakom mig och jag har plattan i handen. Min frus födelsedag är tyvärr över sedan flera veckor, men jag och barnen slog in den och gav den som en försenad födelsedagspresent till Stockholms intet ont anande största bokälskare.

Hon hade helt missat att Storytel lanserat en e-bokläsare, och blev fantastiskt glad. Att hon trodde födelsedagen var över spädde på överraskningsmomentet lite, så det blev riktigt lyckat.

E-bokläsare med "e-bläck"

Så hur är läsaren från Storytel? Vi har sedan flera år en läsare med samma teknik, e-bläck, från tillverkaren Kobo — men till den måste du antingen köpa digitala böcker (t.ex EPUB) eller låna dem från, i vårt fall, Stockholm Bibliotek.

Som e-bokläsare är den förvånansvärt modern och imponerande smidig — du har full tillgång till hela utbudet av e-böcker hos Storytel, och det tar bara någon sekunder att ladda hem en ny bok. Det verkar dessutom som att man kan lyssna på ljudböcker i den, något som jag dock inte hunnit titta närmre på.

Det enda som hittills går att klaga på är batteritiden, som är betydligt sämre än vår andra läsplatta, Kobo Aura H2O. En utförlig recension på den nya läsplattan kommer inom kort.

Till dess — ett stort tack till Storytel för en grym e-bokläsare, och ert erbjudande om gratis abonnemang ett halvår framöver!

Relaterade värdepapper

De värdepapper som nämns i artikeln finns sammanställda här nedanför, tillsammans med aktuell ticker och flagga för noteringen.

Värdepapper Ticker
 Storytel BSTORY B

Investeringar innebär alltid en risk eftersom dina pengar både kan öka och minska i värde. Innehållet på denna blogg ska inte ses som finansiell rådgivning. Jag skriver om de värdepapper och investeringar jag själv är intresserad av, och alla bör göra sin egen analys innan eventuellt köp.


Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Fält markerade med * är obligatoriska.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.