Uppdatering kring Storytel

Kampen att få en betald produkt från Storytel fortsätter.

För ett par dagar sedan skrev jag ett inlägg om att jag försöker bli kund hos Storytel, men att det inte går — de vägrar av någon outgrundlig anledning skicka varan jag beställt, i det här fallet deras e-bokläsare Storytel Reader.

Jag beställde den med en veckas marginal till min frus födelsedag, men det brast så klart; när hon fyllde år i söndags hade den inte rört på sig en millimeter, och tittar jag efter paketet nu ligger läsaren fortfarande kvar på deras lager.

Jag har kontaktat deras kundtjänst vid inte mindre än fyra separata tillfällen, och de skyller helt och hållet på PostNord som "inte hämtar upp paketet". Nu senast skulle de göra "allt i sin makt" för att få iväg paketet igår (måndag). Givetvis har ingenting hänt ännu...

Fruktansvärt märkligt agerande av Storytel — jag hade kunnat krypa hem med plattan på den här tiden, oavsett var i Sverige den befinner sig.

Hur kan de inte få iväg en vara från lagret, som de dessutom säljer i aktiv kampanj?

Relaterade värdepapper

De värdepapper som nämns i artikeln finns sammanställda här nedanför, tillsammans med aktuell ticker och flagga för noteringen.

Värdepapper Ticker
 Storytel BSTORY B

Investeringar innebär alltid en risk eftersom dina pengar både kan öka och minska i värde. Innehållet på denna blogg ska inte ses som finansiell rådgivning. Jag skriver om de värdepapper och investeringar jag själv är intresserad av, och alla bör göra sin egen analys innan eventuellt köp.


Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Fält markerade med * är obligatoriska.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.