Johnson & Johnson slår tillbaka

Johnson & Johnson ger Reuters svar på tal och dementerar varje påstående i artikeln.

En lång sida med information finns nu publicerad på JNJ.com, som steg för steg avhandlar de påståenden de påståenden som finns i artikeln från Reuters.

Frågan är om Johnson & Johnson inte är lite väl säkra på sin sak helt plötsligt — i alla dokument och artiklar jag läste inför min förra artikel om detta var alla väldigt tydliga med att det kan förekomma minimala mängder asbest i naturlig talk.

Nu är man dock helt säkra på att så inte är fallet — väldigt bra om det stämmer, men dåligt om det är lögn.

Går tidningar att lita på?

Sensationsjournalistik blir tyvärr mer och ner en verklighet, allt eftersom både tidningsförsäljningarna och annonsintäkterna rasar för nyhetstidningar. Istället för att göra bättre ifrån sig hakar de tyvärr på tåget och sjunker till clickbait-nivå.

Personligen hoppas jag att de vaknar upp och inser att de tappar både läsare och trovärdighet så länge de plagierar nöjeskanalernas taktik.

Relaterade värdepapper

De värdepapper som nämns i artikeln finns sammanställda här nedanför, tillsammans med aktuell ticker och flagga för noteringen.

Värdepapper Ticker
 Johnson & JohnsonJNJ

Investeringar innebär alltid en risk eftersom dina pengar både kan öka och minska i värde. Innehållet på denna blogg ska inte ses som finansiell rådgivning. Jag skriver om de värdepapper och investeringar jag själv är intresserad av, och alla bör göra sin egen analys innan eventuellt köp.


Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Fält markerade med * är obligatoriska.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.