Tack för 2019!

Efter bloggens första år är jag både överväldigad och tacksam över alla kommentarer och meddelanden från alla er läsare.

Under min sista föräldraledighet vid årsskiftet 2018/2019 började jag fila på en blogg där jag skulle kunna ventilera mina tankar och idéer om sparande och investeringar, och eftersom jag inte bloggat tidigare bjöd det på en del utmaningar.

Till slut fick jag dock upp bloggen och har sedan dess fyllt på med inlägg, och det gör mig riktigt varm i hjärtat att den blivit så pass populär. Jag försöker svara utförligt på varje meddelande och varje kommentar, även om det ibland tar lite tid.

Populära inlägg

Allt eftersom året går har bloggen blivit allt mer populär, både hos andra bloggar och hos sökmotorer som slussat hit besökare som letar efter både information om utdelningar och mer information om sina innehav.

Årets mest välbesökta inlägg här på bloggen är dessa fem;

  1. Xact Högutdelande får tätare utdelningar
  2. Portföljen hos Avanza upp över 50 % i år
  3. Varning för handel hos Nordea
  4. Utländsk källskatt tillbaka på 17 dagar
  5. Hur mycket pengar behöver man för att sluta jobba?

Mest fokus under året fick alltså inlägget om den börshandlade fonden Xact Norden Högutdelande som börjar ge tätare utdelningar med start 2020, hur portföljen gått under året, hur mycket pengar som behövs för att sluta jobba samt mina turer hos storbanken Nordea.

Fortsättning följer

Som många av er kanske märkt har jag inte skrivit på bloggen sedan dagen innan julafton, både för att jag passat på att vara ordentligt ledig och sedan haft för mycket att göra när jag börjat jobba igen.

Sammanfattningsvis vill jag tacka så enormt för responsen jag fått från er läsare under 2019, och ser fram emot ett minst lika innehållsrikt 2020. Fortsätt att höra av er med både tips och frågor!

Relaterade värdepapper

De värdepapper som nämns i artikeln finns sammanställda här nedanför, tillsammans med aktuell ticker och flagga för noteringen.

Värdepapper Ticker
 Nordea Bank AbpNDA SE
 Xact Norden HögutdelandeXACTHDIV

Investeringar innebär alltid en risk eftersom dina pengar både kan öka och minska i värde. Innehållet på denna blogg ska inte ses som finansiell rådgivning. Jag skriver om de värdepapper och investeringar jag själv är intresserad av, och alla bör göra sin egen analys innan eventuellt köp.


Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Fält markerade med * är obligatoriska.

Kommentarer

Inlägget har fyra kommentarer.
    1. En Passiv InkomstEn Passiv Inkomst

      Jag var tvungen att översätta denna då jag är sämst på finska, tack så mycket!